Akmeniniai stalviršiai bei židiniai? Taip, nes tai praktiška

zidiniu apdailaStalviršiams, židinių apdailai naudojamas akmuo – gražu, subtilu, ilgaamžiška ir praktiška. Stalviršiai ir palangės iš akmens puikiai tinka ne tik virtuvės interjere, bet ir biuro ar namų darbo kambariuose. Biurų kabinetai, kurių stalviršiai yra pagaminti iš akmens, atrodo itin prabangiai ir stilingai. O štai be tinkamai sukurtos apdailos židinys neatitiks savo funkcijos ir gadins bendrą vaizdą kambaryje.

Dažniausiai židiniai tampa esminiu kambario objektu, tad prie jo derinama visa kita. Jei patalpoje daug erdvės, galima įrengti didelį židinį ir dekoruoti erdvę aplink jį, o galbūt suprojektuoti atskirą koloną, pertvarą, kuriame bus įmontuotas židinys. Paprasta židinių apdaila, jų forma padeda pabrėžti panaudotų medžiagų grožį – prabangaus akmens, betono ar griežtai blizgančio metalo, o esminiu akcentu lieka ugnis. Natūralus gamtos produktas – smiltainis – tinkamai saugos Jūsų židinio skleidžiamą šilumą, suteikdamas židinio apdailai natūralią išvaizdą. Šlifuoto smiltainio produktai pasižymi ypač lengvu svoriu ir plonumu, šlifavimo dėka smiltainio produkcijos spalva pasidaro žymiai ryškesnė bei išryškėja smiltainiui būdingas išskirtinis raštas. Židinių apdailos detales iš susmulkintos uolienos, cemento ir klijų mišinio galima dažyti, taip apdailą pritaikant prie supančio interjero. Ir stalviršiams, ir židinių apdailai universaliausias yra granitas, jį sunku pažeisti ar subraižyti. Jis tinka visur, ypač stalviršiams, kuriems pasirenkamas dėl savo tvirtumo, kietumo, plačios spalvinės gamos ir nesudėtingos priežiūros. Stalviršiai iš akmens – praktiškiausias ir higieniškiausias pasirinkimas. Ant akmeninių stalviršių itin patogu gaminti valgyti, nebijant jų įbrėžti ar kitaip pažeisti paviršių, jie lengvai valomi ir prižiūrimi. Ant granitinio stalviršio galite dėti karštą puodelį ar puodą, iš šaldiklio išimtą maistą, kočioti tešlą.Tačiau specialistai mano, jog stalviršiai iš marmuro visiškai netinkami naudoti virtuvėje.

„Akmens fabriko“ darbuotojai nuolat domisi pasaulio naujienomis, naujausių medžiagų aktualijomis bei akmens apdorojimo naujovėmis. Aplankytos parodos ir jose įgytos žinios gali būti pritaikytos jūsų namuose ir tapti pritrenkiančia naujiena. Darbas moderniomis akmens pjaustymo staklėmis suteikia galimybes klientams akmens gaminius parduoti už gerą kainą. „Akmens fabriko“ specialistų konsultacijos stalviršių, židinių apdailos klausimais yra nemokamos. Darbuotojai padės išsirinkti tai, kas madinga, subtilu ir atitinka šeimininkų poreikius. Jie pagelbės renkantis granito spalvą ar aptariant projektą, išmatuos gaminius ir tai, kas bus vėliau atlikta, atveš bei sumontuos namuose.

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *