Šilumos siurbliai kiekvieniems namams

silumos-siurbliaiŠiuolaikiniai namų šildymo sistemų sprendimai dabar siūlo itin daug naujų galimybių kiekvieniems namams. Kiekvienas iš mūsų dabar siekiame atsinaujinti namus, o kaip žinia, mums reikia atnaujinti ne tik sienas ar lubas, bet pirma pradėti nuo šildymo sistemos. Tai vienas pagrindinių namų objektų, kadangi be šilumos lietuviškų žiemų mes tikrai neiškęsime. Šilumos siurbliai – tai puikus būdas Jums atnaujinti namus ir turėti itin kokybišką šilumą savo namų erdvėje.

Šilumos siurbliai tai yra tokios šildymo sistemos, kurios susiurbia ir perkelia šilumą iš vienos vietos į kitą. Tam yra naudojamas kompresorius ir skysčio arba dujų šaltnešio cirkuliacinė struktūra, per kurią yra išgaunama šiluma iš išorinių šaltinių, perpumpuojant ją patalpose. Kai šiluma yra siurbiama, yra naudojama mažiau elektros, palyginti su tuo, kad elektros energija naudojama tik kaip priemonė šilumos konvertavimui. Vasarą visas sistemos veikimo ciklas gali būti pakeistas ir įrenginys tada veiktų kaip oro kondicionierius.

Jeigu dabar trumpam atsižvelgtume į užsienio rinką, tai yra verta paminėti, kad šilumos siurblių sistema Jungtinėje Karalystėje bul.vo priimama lėčiau, lyginant su kitomis Europos šalimis, nes neseniai vyriausybė pradėjo įgyvendinti keletą naujų schemų, dėl kurių perėjimas prie ekologiško gyvenimo taps sklandesnis ir bus geriau prieinama kaina. Panašiai galima pasakyti ir apie Lietuvą. Lietuvoje vis dar galime matyti, kad kaimuose žmonės namų šildymui naudoja tik malkas. Tačiau jau yra įrodyta, kad toks šildymosi būdas nėra itin efektyvus, kadangi malkos nėra pigios (jei jau perkant iš tiekėjų), o taip pat šis kūrenimas įpareigoja kiekvieną ryta ir vakarą iš naujo kurti pečius. Kai kurie pečiai lietuvių namuose yra netgi tokie seni ir pavojingi, kad jiems reikia skirti ir daug daugiau dėmesio visos dienos eigoje. O štai šilumos siurbliai gali pasiūlyti tokius privalumus, kad kiekvienam iš mūsų būtų galima lengviau atsikvėpti, mažiau rūpintis šildymu visame dienos bėgyje, bet dar išeitų ir sutaupyti nemažai pinigų.

Šilumos siurbliai iš esmės yra laikomi efektyviausia alternatyva kurui, naftai ir elektros sistemoms šildymo ir aušinimo srityse. Dujinės krosnys atlieka santykinai gerą darbą ir yra įvertinamos beveik 98 procentų efektyvumu, tačiau tai negali būti ilgalaikis sprendimas vien dėl anglies paliekamų pėdsakų. Šilumos siurbliai tiekia daugiau šildymo ir patalpų vėsinimo privalumų nei jų naudojama elektros energija. Tinkamai suprojektuoti ir sumontuoti šilumos siurbliai reguliariai pasiekia daugiau kaip 300 procentų efektyvumą. Puikūs skaičiai, tiesa?

 

Šilumos siurbliai – kaina ir privalumai.

Jums tikriausiai rūpi išgirsti ne tik apie šilumos siurblių suteikiamus privalumus, tačiau ir apie jš kaina. Kalbant apie kainoraštį verta žinoti, kad jis kiekvienam namui yra labai individualus. Visų pirma, juk kiekvienas namas skiriasi savo dydžių, kvadratūros mastu. Taip pat kiekvienas šeimininkas gali turėti ir skirtingų poreikių. Galbūt vienam šilumos reikia daugiau, o galbūt kitas nenaudoja antro pastato aukšto, gyvena vienas ir šildyti pagrinde nori tik pirmą aukštą? Taip pat tie skirtingi poreikiai gali kilti ir renkantis šilumos siurblių gamintojus. Kiekvienas gamintojas ir tiekėjas gali pateikti Jums labai daug skirtingų kainų – tereikia mokėti tik tinkamai išsirinkti. Paprastai kvalifikuotų pardavėjų konsultacijos būna nemokamos, tačiau net ir tai vertėtų aptarti jau pirmojo pokalbio metu. Ieškokite geriausių sprendimų interneto paieškoje – galbūt ten atrasite geriausius meistrus ir Jūsų namas jau šią žiemą galės turėti tinkamą šildymo sistemą? Kreipkitės nedelsdami.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *