Akmens anglys tai ekonomiškų žmonių pasirinkimas

akmens anglysŠtai atėjo žiema ir ženkliai išaugo anglies pardavimai tiek komunalinėms tarnyboms, tiek ir privatiems asmenims. Tokiu būdu akmens anglių yra parduodama kur kas daugiau, kadangi išauga paklausa. Išauga konkurencija.

Labai dažnai, kai reikia kūrenti krosnis yra naudojamos akmens anglys. Skirtingai nei įprasta mediena ir standartinė kuro rūšys, akmens anglių degimo lygis yra kur kas aukštesnis. Tai suteikia galimybę gauti daugiau šilumos energijos viena masės vienetui. Akmens anglys padeda ženkliai sumažinti savo išlaidas. Verta paminėti, kad akmens anglies kaina priklauso nuo jos kokybės. Kuo didesnis išskiriamos šilumos kiekis ir kuo mažesnis įprastų išmetamų dalelių rodikliai tuo brangiau kainuos anglis.

Labai dažnai yra užduodamas klausimas kas gi yra geriau akmens anglys ar mediena? Nėra vieno atsakymo, kadangi grįžus reikia atsižvelgti į kelis svarbius faktorius, koks yra jūsų katilas ir kokio dydžio yra jūsų namai, kokios rūšies yra ventiliacija. Akmens anglys tai yra pakankamai maža kuro kaina, kokybė ir patogus pristatymas. Mediena suteikia daugiau šilumos, nei mediena. Be to, akmens anglims bus nereikalingos didelės patalpos jų saugojimui, taip pat šis kuras yra nepavojingas. Kokiais privalumais pasižymi akmens anglys:

  • Prieinamumas. Akmens anglis galima įsigyti praktiškai visur ir pačiais įvairiausiais kiekiais;
  • Kaina. Akmens anglių kaina tikriausiai yra vienas iš pagrindinių šio kuro privalumų. Kūrenti patalpas naudojant šį kurą yra vienas iš optimaliausių pasirinkimų;
  • Paprastas saugojimas. Akmens anglys praktiškai nesugeria drėgmės, todėl šį kurą galima saugoti po atviru dangumi arba su prasta uždanga.

Kadangi akmens anglys pasižymi žema kaina ir išskiria daug šilumos, todėl akmens anglys vis dar plačiai naudojamos, kai reikia apšildyti savo namus. Tokiu būdu ji sukuria konkurenciją rinkoje ir tai yra natūralus kuras. Kadangi akmens anglys savo sudėtyje turi daug lakiųjų medžiagų, todėl jos labai lengvai užsidega. Šį kurą yra pakankamai lengva įsigyti ir tai yra vienas iš svarbiausių privalumų. Jei jūs norite pigiai ir prieinamu būdu apšildyti savo namus pasirinkite akmens anglis ir jūs tikrai neapsiriksite.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *