Išskirtinio grožio dušo sienelės

Dušo sienelės

Dar ne taip senai dušo sienelės buvo laikomos prabanga ir buvo daugelio  žmonių svajonė. Tačiau, šiais laikais, kai yra daromas kapitalinis namų remontas dažnai žmonės  vietoje  banalių vonios kambarių  pasirenka dušo kabinas arba dušo sieneles. Skirtumas tarp kabinos ir dušo sienelės pagrinde yra konstrukcija. Dušo kabinos   komplektacija yra sudaryta  iš sienelių,  durelių, dugno ir  stogelio.  Kampas  tai yra paprasta  konstrukcija  be stogo, o kartais ji būna be dugno.  Vandens srovės, kurios teka per kūną nuplauna  dienos nuovargį, suteikia  daugiau energijos. Namuose esantis krioklys niekada  nepraras savo populiarumo ir vertės. O realybėje bute ir greitas mūsų gyvenimo tempas turi dar daugybė įvairiausių privalumų.   Šiais laikais viena iš madingų tendencijų yra  dušo  zonos įrengimas, kai yra naudojamas dušo kampas. Toks kampas tai yra konstrukcija, kuri aptveria   zoną, kurioje yra atliekamos  vandens procedūros. Jos neturi jokio dugno ir labai dažnai jos  neturi galinių sienelių.  Jų forma priklauso nuo dugno formos, ji gali būti kvadratinė, stačiakampė ir pusiau apvali.  Klasikiniai  dušo kampai turi  reguliuojamą profilį  arba  vandenį surenkantį užpildą, kuris  užtikrins, kad būtų  surenkamas vanduo ir jis  būtų  išliejamas.  Tam, kad būtų  aptveriamas  dušas gali  būti naudojamas labai tvirtas stiklas. Taip pat gali būti naudojamas polistirolis, kuris yra pigesnis, tačiau nuo labai ilgo naudojimo netenka savo permatomos išvaizdos ir  tampa  labai nykus.  Todėl geriau  pirkti matinę, plastikinę  užtvarą.

Stiklinės panelės, kurios yra skirtos  aptvėrimui būna  8 mm  storio, jos gali  būti matinės, permatomos, su įvairiais piešiniais, bei jis gali  būti  tamsinamas.  Tokios panelės yra ilgaamžiškesnės, tiesa  jų  kaina yra šiek tiek didesnė.  Kai kurie  gamintojai pateikia  stiklines pertvaras  apdorojimui, tokiu  būdu nesusidaro jokios kalkės. Naudojamos tarpinės  garantuoja  labai aukštą  konstrukcijos  sandarumą. Kiekvienoje  dušo konstrukcijoje yra tam tikros nemobilios  detalės tai yra dušo sienelės ir žinoma  mobilios detalės tai yra  dušo durys.  Modifikuotų dušo kampų durų yra pakankamai daug, jos gali atsidaryti  įvairiais  būdais, tai yra jos gali  būti slankiojančios arba jos gali atsidaryti klasikiniu būdu. Priklausomai nuo to kokia yra durų konstrukcija.  Atitinkamai, slankiojančios durys gali  būti sudedamos.   Visos jos gali turėti savo privalumus ir trūkumus, kai kurios gali sutaupyti jūsų vonios kambario erdvę, o kai kurios yra labai patogiai naudojamos. Pavyzdžiui, kai kurios  dušo  durys gali  sutaupyti labai daug jūsų vonios kambario vietos, tačiau joms yra reikalinga speciali priežiūra.

Visos dušo kabinos dalys, tiek dugnas,  dušo sienelės ir durys gali būti parduodamos  atskirai, todėl jūs galite surinkti savo dušo konstrukciją, kuri  bus unikali ir idealiai  įsipaišys į jūsų vonios kambario interjerą.  Jos gali puikiai tikti ir voniai, kuri yra klasikinė ir  net minimalistinio  stiliaus voniai. Dušo sienelės, kurios yra naudojamos šiuolaikiškų vonių interjere, jos labiau tinka, kai  yra organizuojamos  įvairios dušų konstrukcijos.   Sienelės yra derinamos su dušo kanalais ir  įvairaus gylio ir gabaritų  dugnais.  Jie  gali turėti karkasą arba gali neturėti jokio karkaso. Dušo sienelės  yra gaminamos  naudojant matinį arba permatomą  stiklą, taip pat gali būti naudojamas ir plastikas, kuris  yra  prižiūrimas labai paprastai.  Daugelis  modelių yra papuošimai  piešiniais  ir įvairiais raštais. Šių sienelių privalumas yra tas, kad  jos padės jūsų patalpas paversti ne tik jaukiomis, tačiau ir patogiomis.  Jos tiesiog  idealios jei vonios kambaryje  yra labai mažai vietos.

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *