Kaip tinkamai išsirinkti baldus

ikeaKiekvienas iš mūsų norime gyventi gražiuose namuose. Ir beveik kiekvienas turime skirtingas idėjas ir stiliaus pojūtį. Žinoma, kuo namai didesni – tuo yra lengviau juos paversti gražiais, madingais, tinkamai suprojektuotais. Tačiau nereikia nusiminti ir turintiems nedidelius namus, nes tik nuo gerai pasirinktų baldų priklausys viso pastato grožis.

Ikea ir kitos baldų parduotuvės gali pasiūlyti tikrai nemažai baldų Jums. Tačiau, jei norite turėti pačius naujausius dizaino sprendimus, Jums bus reikalingi tik ikea baldai. Taip pat praverstų ir šie patarimai:

 

  1. Ieškodami baldų – būkite praktiškas. Rinkitės šiek tiek mažesnius baldus, tam, kad visa kambarių erdvė nebūtų pernelyg apkrauta. Atkreipkite dėmesį į kiekvieną smulkmeną, pavyzdžiui, sofų ar fotelių porankiai gali užimti papildomos vietos bendrame kambario erdvės vaizde. Yra labai svarbu apskaičiuoti visų baldų parametrus ir visada rinktis šiek tiek mažesnius, nei pamatavote. Rinkitės talpias spintas, sekcijas, kad būtų galima kuo daugiau daiktų susidėti ir nelaikyti jų prie akių.
  2. Išsirinkite tik vieną baldų stilių ir griežtai jo laikykitės. Šiuo metu baldų stilių yra pačių įvairiausių ir labai skirtingų (modernus stilius, baldai iš metalo, Viktorijos laikų antikvariniai baldai, minimalistinio stiliaus, mediniai baldai…). Pakeitus baldus – kardinaliai pasikeičia ir viso namo dizainas. Jei išsirinkote vieną stilių, ties juo ir apsistokite, nes priešingu atveju Jūsų namai atrodys labai neskoningai. Pasinaudokite dizainerių paslaugomis arba pasitarkite su baldų gamintojais ar tarpininkais – jie patars, kurie, pavyzdžiui, ikea baldai šiuo metu yra patys populiariausi ir kaip galima geriausiai suderinti kiekvienus iš jų. Žinoma, gali atsitikti taip, kad susigundysite kokiu nors vienu baldu, kuris atrodys patrauklus Jūsų akims, tačiau netiks prie bendro namų stiliaus. Tokiu atveju vis tiek nedera jo statyti savo namuose, nes galiausiai pamatysite, kad bendras vaizdas Jus nuvils.
  3. Atminkite, kad mažiau yra daugiau. Šis posakis puikiai tinka ir kalbant apie baldų pasirinkimą. Įsitikinkite, kad turite pakankamai vietos sėdėjimui ir įvairių daiktų susitalpinimui ir tada sustokite. Nepridėkite nereikalingų baldų vien tik todėl, kad jie įeina į rinkinį.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *