Kaip pasirinkti naujas padangas?

naujos padangosTuo metu, kai įsigijote naują automobilį, apie jo padangas greičiausiai daug nesusimąstėte. Tačiau, kai ateina laikas jas pakeisti, pamatote, kiek daug šiuo metų jų galima rinktis: skirtingos markės, kainos ir savybės. Kad nereikėtų atsižvelgti vien tik į naujų padangų kainą – labiau pasidomėkite, kaip tikrai teisingai nusipirkti šią prekę.

Pirmiausia, Jūs turite žinoti, kad naujos padangos yra parduodamos kartu su nauju automobiliu. Tokios padangos yra originalios. Ir tai reiškia ne tik prekinį ženklą, bet ir modelio pavadinimą, bei dydį. Originalias padangas kruopščiai sukuria gamintojai, siekiant jas kuo idealiau pritaikyti prie pačios transporto priemonės, kad važiavimas ja būtų nepriekaištingas. Taigi, originalios markės padangos yra specialiai pritaikytos klientų poreikiams.

Paimkime paprastą pavyzdį. Automobilis „Honda Accord EX“, 2008 metų sedanas su V-6 varikliu. Originalios įrangos padangos yra „Michelin Pilot HX MXM4“. Tai padangos tinkamos visiems sezonams, tačiau jos nelabai suteikia tinkamą trauką žiemos laikotarpiu. Tai populiarios padangos ir tinkamos daugeliui vairuotojų, tačiau tai nėra tikrai pats geriausias pasirinkimas tiems, kurie gyvena šalto arba drėgno klimato zonose. Todėl, norint nustatyti, kokios naujos padangos Jums yra reikalingos, pirmiausia turite apsvarstyti savo tipiškas važiavimo sąlygas. Realiai įvertinkite savo šalies klimatą. Ar pasižiūrėjus į Jūsų vairavimą, galima teigti, jog dažnai stabdote, turite įveikti daug posūkių? Jei taip, reikės geresnės kokybės ir daugiau funkcijų atliekančių padangų. Jei Jūsų regione vyrauja šaltos žiemos – reikėtų įsigyti tokias žiemines padangas, kurios užtikrintų labai gerą sukibimą su ledo danga.

Kai renkatės naujas padangas, pagalvokite ir kokios tikitės važiavimo kokybės ir triukšmo lygio. Galima įsigyti tiek minkšto, tiek kieto pagrindo padangas. Minkštos kelyje paprastai dirba tyliau. Kai visus savo poreikius jau esate apsvarstę, tampa žymiai lengviau pasirinkti naujas padangas. Tik nepamirškite visų savo norų ir sąlygų išvardyti padangų pardavėjams. Tada jie galės pasiūlyti Jums geriausius variantus, o Jums tereikės pasirinkti tik prekinį ženklą ir kainą. Taip pat galite internete plačiau pasidomėti apie galimus padangų pasirinkimus savo mieste.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *