Kelionės keltu – atgaiva sielai

kelto bilietaiAsmeninės ir kalendorinės šventės, romantiškos progos, atostogų metas… Tai žmonių mėgstamas laikas pasilepinti kelionių teikiamais malonumais. Gana dažnai renkamasi kelionės lėktuvu į lietuvių pamėgtą saulėtąją Turkiją ar karščiu alsuojantį Egiptą. Skraidyti nėra pigu, nebent imate bilietus, kurie atsiranda dienai iki skrydžio laiko ar net dar mažiau, o tai nėra itin patogu, kai kelionę reikia susiplanuoti iš anksto. Kelionės po Europos šalis automobiliu vargina, nes reikia pačiam vairuoti. Autobusu vykstant gali ir nugarą paskausti nuo ilgo sėdėjimo ir nepatogaus miego. Alternatyva kelionėms oru ir sausuma yra – vanduo. Kelto bilietai garantuoja įspūdingus prisiminimus iš kelionių jūra. Jie bus tarsi bilietai į mažytį rojų ant vandens, kurio nekeistumėte į nieką kitą.

Turbūt esate girdėję mitų ar kitokio pobūdžio šnekų apie plaukiojančias salas, kurių buvimo vieta sunkiai nusakoma. Kelionės keltu suteikia panašios magijos, nes kelionė keltu – tarsi kelionė plaukiojančiu viešbučiu. Dabartiniai keltai jau nėra tie, kuriuose siūbavimas nuo bangų sukeldavo jūros ligą. Keltai siūbuoja visiškai minimaliai, todėl keleiviai diskomforto tikrai nepajus. Kelionė keltu – tai kelionė su visais įmanomais privalumais, kuri yra absoliučiai saugi.

Galėsite mėgautis baseinais, denyje bei salėse vykstančiais koncertais ir kitais pramoginiais renginiais, miegosite patogiose, erdviose kajutėse. Plaukimo maršrutai sudaromi atsižvelgiant į oro sąlygas, todėl bijoti nereikia, be to, keltai pastatyti taip, kad netikėtos audros jiems nė trupučio nebaisios. Kiekvieną kartą prisišvartavę kitame uoste turėsite progą pažinti ir pamilti naują šalį. Ekskursijos metu paragausite maisto, kurio dar neragavote, pasivaikščiosite jaukiomis senamiesčių ar turistinių miestų gatvelėse. Matysite tiek daug, kad prireiks fotoaparato, norint prisiminti, kokiais dalykais džiaugėtės. Šios unikalios atostogų kelionės taps Jums tokiu įvykiu, kurį prisiminsite dar ne vienus metus, kai trauksite prisiminimus iš atminties stalčiukų ir vartysite nuotraukas albume, nes gerai praleistas laikas garantavo šiltas emocijas. Kas žino, galbūt tokio pobūdžio kelionės net taps kasmetine Jūsų šeimos tradiciją, kurios nesinorės laužyti.

Sakoma, kad iš balos sausas neišlipsi, bet pasinaudojus kelto bilietais sausi išlepsite net po kelionės jūra!

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *