Kremas sausai odai suteiks tinkamą apsaugą

kremas sausai odaiKremas sausai odai yra būtinas kiekvienam, kadangi drėkinamasis kremas padės papildyti skysčių balansą, kurio nepakanka jūsų odai. Kai būname jauni dažnai net nepastebime, kad mūsų oda yra sausa ir nematome jokių trūkumų. Oda būna matinė, šiek tiek šiukšti ir su mažomis odos poromis. Toki oda turi nemalonų blizgesį ir neturi jokių trūkumų, tokių kaip spuogai ir įvairiausi uždegimai. Taigi oda atrodo patraukli ir sveika.

Tačiau, kai moteriai sukanka 25 metai ir jos oda sausa ji pradeda pastebėti savo pirmąsias raukšleles, atsiranda įvairiausi sudirgimai, pleiskanojimas, oda tampa labai sausa ir atsiranda tempimo jausmas. Taip nutinka, kadangi sutrinka skysčių balansas, juk su amžiumi oda netenka drėgmės ir reikalauja papildomo maitinimo ir priežiūros. Ir čia jums į pagalbą gali ateiti kremas sausai odai.

Kai yra pasirenkamas kremas sausai odai yra būtina atkreipti dėmesį į tai kokia yra kremo sudėtis, kremo sudėtyje turi būti natūralūs riebalai, aliejai ir drėkinantys komponentai. . kremas sausai odai turi savo sudėtyje turėti ultravioletinių spindulių filtrus, kurie padės kovoti su senėjimo procesu. Svarbu, kad toks kremas greitai įsigertu į odą ir nepaliktų jokių blizgesio pėdsakų. Taip pat labai svarbu pasirinkti jau žinomų gamintojų kremus, kurie save teigiamai rekomendavo kosmetologijos rinkoje ir produkcija yra patikrinta dermatologų. Na ir žinoma reikia pasirinkti kremus , kurių sudėtyje kaip galima mažiau įvairiausių kvapų stipriklių, kurie gali dar labiau pabloginti jūsų odos situaciją.

Kai yra pasirenkamas kremas sausai odai jų sudėtyje turi būti tam tikri komponentai, kurie bus naudingi sausai odai. Tai yra turi būti vitaminas A ir E, kurie suteiks jauną ir gražią išvaizdą ir neleis atsirasti raukšlėms. Vitaminai F ir D padės išvengti įvairiausių odos ligų. Taip pat jų sudėtyje turi būti įvairiausi augaliniai ekstraktai.  Labai erai jei kremo sudėtyje bus glicerolis, kuris padės išlaikyti odos drėgmę. Jis turi greitai įsigerti į odą ir turi pradėti veikti iš karto. Kremas sausai odai neturėtų sukelti alergijos. Tokie ir yra mūsų kremai, kurie suteiks tinkamą priežiūrą ir apsaugą jūsų odai.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *