Įtempiamos lubos – kas tai?

įtempiamų lubų montavimasNeretai, kai namuose ruošiamės daryti remontą ir pinigų, bei laiko naujoms idėjoms netrūksta – pradedame ieškoti įdomių dizaino sprendimų. Vienas iš jų – tai įtempiamų lubų montavimas. Įtempiamų lubų montavimas nėra labai sudėtingas, jeigu tik šiek tiek plačiau apie tai pasidomėtumėme.

Įtempiamos lubos buvo sugalvotos Europoje, kaip interjero priedas. Tokių lubų montavimo esmė yra iš plonos plastikinės plėvelės ištempti profilį per tvirtą rėmą. Įtempiamų lubų montavimas tarsi paslepia patį tą profilį, o visas grožis ateina iš minėtosios plėvelės. Ji gali būti bet kokios spalvos, bet kokio skaidrumo ir pačios įvairiausios apdailos. Įtempiamos lubos sparčiai populiarėti ėmė ir Šiaurės Amerikoje, bei visoje Europoje. Kiekvienas architektas, interjero dizaineris, dekoratorius, ar statybų rangovas pripažįsta, kad tokios lubos yra tikras atradimas.

Įtempiamų lubų montavimas susideda dar ir iš lengvo ir labai patvaraus dekoratyvinio audinio pritvirtinimo. Audinys turi būti pagamintas tik iš aukščiausios kokybės medžiagų. Jei pasirinksite tinkamus įtempiamų lubų gamintojus ir montuotojus, galėsite džiaugtis itin kokybišku gaminiu, kadangi medžiagos pas juos būna ekologiškos, sulaikančios garsus, efektyviai vartojančios energiją, nedegios, atsparios vandeniui, labai tvirtos, nekaupiančios dulkių, labai nesunkai prižiūrimos ir valomos. Geriausia yra tai, kad šios medžiagos gali būti bet kada perkeliamos, nesukeliant jokios žalos namų remontui. Geri gamintojai gali pasiūlyti pagaminti Jums įvairių formų rėmus (profilius): stačiakampius, ovalios formos, išlenktus ir net trimatį efektą sudarančius. Pasirenkamos membranos gali būti permatomos, arba nepermatomos. Galima dekoruoti ir įvairius apšvietimo elementus, pavyzdžiui, halogenines lemputes, ar ką kitką. Viskas priklauso tik nuo Jūsų pačių, ar Jūsų pasirinkto dizainerio fantazijos. Dabar daug kas mėgsta rinktis dekoratyvines sienos plokštes, arba 3 D struktūrą. Apšvietimas gali būti įvairus, netgi glite padaryti žvaigždžių, šviečiančių tamsoje, imitaciją (puiki idėja vaikų kambariui, tiesa?). Ši technologija yra labai moderni ir ilgą laiko išlaiko puikią išvaizdą.

Įtempiamos lubos neretai yra naudojamos ne tik paprastuose namuose, bet ir sporto salėse, prekybos centruose, pramoginėse erdvėse ir kitose viešosiose erdvėse. 3 D išvaizdos įtempiamos lubos yra pirmaujantis pasirinkimas įvairiose parodose, galerijose, bei kitose meno erdvėse. Juk tai sukuria įstabią išvaizdą, kuri yra taip reikalinga bet kokiai meno erdvei. Taip yra kuriamos unikalaus dizaino koncepcijos. Taip pat yra paslepiami įvairūs vamzdžiai. Visada galima pridėti įvairių dizaino elementų ir turėti savo unikalias ir stilingas lubas.

Beje, įtempiamos lubos padeda puikiai taupyti energiją, kadangi jose yra formuojamas plonas izoliacinis sluoksnis. Tai yra montuojama virš visų struktūrinių elementų namuose. Tokiu būdu yra sumažinamo šildymo ir vėsinimo poreikiai. Ši šiuolaikinė technologija dar ir pagerina oro kokybę namuose. Juk visokios dulkės ir bakterijos tai kaupiasi ant gipso medžiagos per metų metus. Beje akyli vartotojai jau yra pastebėję, kad įtempiamų lubų montavimas pagerina kambario, biuro, koncertų salės, ar net pramoninių patalpų akustiką.

Pasirinkus tinkamus gamintojus ir montuotojus galėsite džiaugtis tokiais privalumais, kaip greitos ir išskirtinės paslaugos, kruopštus dėmesys kiekvienai detalei, aukštos kokybės medžiagos, puikus skonis ir kvalifikuota montuotojų komanda. Atrodo, kas gali būti geriau, juk visi montavimo ir kūrimo darbai yra atliekami už Jus itin sparčiai ir kokybiškai. Suradus reikiamus darbuotojus galėsite juos visada rekomenduoti ir savo draugams. Geriems gamintojams pirmoje vietoje visada bus kliento poreikiai, bei geriausios kokybės garantavimas kiekvienam iš jų.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *