Ilgalaikis makiažas

Ilgalaikis makiažasIlgalaikis makiažas  arba kaip jis dar yra vadinamas permanentinis makiažas daugeliui dailiosios lyties atstovių tapo  tikru atradimu, kad būtų užmaskuoti jų veido trūkumai ir būtų pabrėžiami privalumai.  Nėra paslaptis, kad daugelis moterų  nemoka kokybiškai ir gražiai dažyti savo akis ir antakius.  Moterys piešia  karikatūrines linijas, kadangi jos nori  padidinti  lūpas, kai kurios tiesiog nemėgsta naudoti kosmetikos ir labiau vertina natūralią išvaizdą.  Kai kurios moterys turi sveikatos problemų, antakiai yra reti, veidas pilkas, lūpos blyškios ir neturi jokios gyvybės.  Norit išsisukti iš sudėtingų situacijų  padaryti kokybišką ilgalaikį makiažą ir tokiu būdu išspręsti kosmetikos naudojimo problemą net keliems metams. Ilgalaikis makiažas tai yra puikus būdas pakeisti vokų, antakių ir lūpų spalvą ir formą.  Toks makiažas nenusivalo , jūs galėsite maudytis jūroje ir  degintis.  Su ilgalaikio makiažo pagalba galima jūsų išvaizdai suteikti išraiškingumo ir taip pat nuslėpti matomus trūkumus. Šis makiažas tai yra  puikus sprendimas užsiėmusioms moterims, kadangi toks makiažas jums padės sutaupyti savo laiką.

Su ilgalaikio makiažo pagalba  galima pašalinti lūpų asimetriją, pakoreguoti antakių formą, apvesti akis, paslėpti strazdanas ir net apgamus.   Kai yra atliekamas ilgalaikis makiažas yra naudojama technika, kurios metu  po oda yra įvedamas pigmentas.  Šią procedūrą dar vadina mikro pigmentavimu.  Dažai  yra  įvedami  po oda 1 mm  ir sukuria pageidaujamą atspalvį  ir kontūrą, kuris išliks ilgą laiką.  Prieš atliekant ilgalaikį makiažą yra  naudojama anestezija, todėl procedūra  yra mažiau nepatogi  ir nesukelia skausmo.  Klientas  pradžioje kartu su kosmetologu  aptars ką  jis konkrečiai norėtų pakeisti, yra  piešiamas eskizas, parenkama pigmento spalva pagal jūsų odos spalvą, pagal tai kokio ryškumo jūs norite, taip pat yra parenkama pigmento  įvedimo metodika.  Ir tik tada, kai klientas bus visiškai tikras, kad jam eskizas tinka ir tai, ką jis mato veidrodyje jam tinka , kosmetologas pradės darbą.  Kai yra atliekamas ilgalaikis makiažas  gali būti koreguojamas ne tik lūpų kontūras, tačiau taip pat ir jų paviršius. Pradžioje yra daromas tik juodraštinis kontūras, fiksuojama lūpų forma, o vėliau yra atliekamas galutinis makiažas.  Ši procedūra trunka  nuo 1,5 iki 2 valandų. Taip pat ši procedūra gali būti reikalinga jei kontūras buvo padarytas, kad padidėtų  jūsų lūpų forma-spalvos papildymas tarp  nupieštos ir natūralios  lūpų linijos.

Ilgalaikis  makiažas taip pat yra atliekamas ir  antakiams. Svarbiausia sąlyga, kai  yra atliekamas  ilgalaikis makiažas antakiams tai yra natūralumas.  Egzistuoja kelios atlikimo technikos kaip gali būti atliekamas ilgalaikis makiažas. Pagrindinė taisyklė yra ta, kad neturi būti aiškių linijų.  Taip pat , kai kurios technikos yra naudojamos, kai  norima turėti maksimaliai  natūralius antakius.  Taip pat yra atliekamas ilgalaikis akių makiažas, tai padarys jūsų akis labiau išraiškingomis, jūsų akys atrodys patraukliau.  Apatinio ir viršutinio voko ilgalaikis makiažas  vizualiai susiaurina  akis ir vizualiai nuleidžia akių lygį.  Jei jūs sugaištate labai daug laiko makiažui, norite atrodyti labai gražiai ir nepakartojamai darbe, prie jūros, pirtyje, baseine, sporto salėje, anksti ryte ir vėlai vakare  mūsų meistrai jums paės pabrėžti jūsų natūralų grožį  ir paslėpti trūkumus.   Tai jums padės pasitikėti savimi, kad ir kur jūs  bebūtumėte.  Kai jūs atvyksite pas mus mes su jumis aptarsime kokios technikos gali būti naudojamos ir kokia technika jums yra tinkamiausia,  vėliau bus nupiešta jūsų antakių forma ir bus parinkta  tinkamiausia spalva.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *