Stiklinės pertvaros darbo kabinetuose

Stiklinės pertvaros darbo kabinetuoseDarbo vieta – tai viena svarbiausių vietų žmogui, kuris didžiąją dienos dalį dirba. Net jei dirbti ir nereikia po 12 valandų, tačiau jau vien 6 ar 8 darbo valandos kartais gali atimti jėgų, jei darbo sąlygos, ar vieta yra sukurta nepatogiai, ar nestrategiškai.

Stiklinės pertvaros nėra naujovė darbo vietų rinkoje. Užsienyje jau nuo seno biuruose buvo įrenginėjamos stiklinės pertvaros, kadangi jos suteikia ne tik grožio, erdvesnės vietos įspūdį, bet ir suteikia geresnį strateginį sprendimą. Tokiu būdu galima sutaupyti daug vietos. Taip yra todėl, kad darbuotojams nebūtina įrenginėti atskirus kabinetus, o, kad ir juos įrengiant, galima viską atskirti stiklinėmis pertvaromis. Vienintelis tokio interjero stiliaus minusiukas yra tas, jog kai kuriems darbuotojams trūksta privatumo. Tačiau toks pojūtis gali aplankyti tik intravertus ir tai tik laikinai, nes, kaip sakoma, žmogus pripranta prie visko. Iš kitos pusės taip dirbti gali būti netgi linksmiau – garantuojame, jog niekada nesijausite vienišas.

Dabar ir tie stiklai, kurie yra naudojami stiklinėse pertvarose būna įvairūs. Jei Jums reikia šiek tiek daugiau privatumo savo kabinete – galite stiklinėje pertvaroje, per vidurį dėti matinį, arba kokį nors raštuotą stiklą, kuris nepraleis jokio vaizdo.

Stiklinės pertvaros yra be galo populiarus dizaino sprendimas viso pasaulio biuruose, parduotuvėse ir netgi individualiuose namuose. Tokios pertvaros yra dažnai pasirenkamos ir dėl savo stiliaus įvairovės ir dėl labai daug naudos. Jei Jums atrodo, kad stiklinės pertvaros dizaino prasme negali pasiūlyti nieko įdomaus, ar skirtingo, Jūs labai klystate. Kaip pavyzdį jau vien galime paminėti, kad stiklas gali būti paprastas, raštuotas, arba matinis. Pertvaros gali būti įrėmintos, arba berėmės. Taigi pasirinkimo įvairovė tikrai nėra jau tokia maža. Stiklinės pertvaros labai išpopuliarėjo paskutiniu metu dėl savo „švarios“ išvaizdos, elegancijos pojūčio ir stilingumo. Biuruose tokia aplinka yra žymiai jaukesnė ne tik ateinantiems klientams, tačiau ir patiems darbuotojams. Būtent taip yra kuriama profesionali darbo vietos išvaizda.

Kalbant apie privalumus, stiklinės pertvaros turi tikrai vieną gerą privalumą – praleidžia daugiau natūralios šviesos į patalpą. Tai leidžia įmonei, arba paprastų namų savininkams sutaupyti sąskaitas už elektros energiją. Natūrali šviesa taip pat yra tinkamai ir tolygiai paskirstoma per visas patalpas. Stiklinės pertvaros sukuria profesionalią aplinką, kurioje padidėja darbo produktyvumas, o klientams suteikiamas geras pirminis įspūdis. Tai yra geras ekonominis sprendimas ne vien dėl sutaupytų sąskaitų, bet ir dėl to, kad toks biuro pertvarkymas yra paprastas ir nereikalauja didelių išlaidų. Remonto ir įrengimo metu bus sutaupomos ne tik lėšos, bet ir laikas.

Nors kai kuriems žmonėms atrodys, kad jiems trūksta privatumo, tačiau iš tiesų yra visiškai kitaip. Nors visi bus vienoje patalpoje, tačiau atskirti vieni nuo kitų. O be to, tam tikras patalpas, pavyzdžiui, skirtas oficialiems susitikimams galima padengti matiniu, arba tonuotu stiklu, taip suteikiant maksimalaus privatumo pojūtį.

Taigi, kaip jau matote, stiklinės pertvaros yra ne tik populiarus, tačiau ir labai geras, bei daug privalumų suteikiantis interjero sprendimas. Svarbiausia yra pasitarti ir pasikonsultuoti su profesionaliu dizaineriu, tam, kad ateityje neiškiltų jokių interjero problemėlių. Juk Jūsų pagrindinis tikslas yra sukurti erdvią, šviesią ir profesionalią darbo vietą, ar ne? Profesionalai patarimai ir gebėjimas patiems puikiai pasiskaičiuoti ir paskirstyti išlaidas – tik dar labiau prisidės prie gražaus dizaino. O juk gera aplinka – tai ir geri darbuotojai.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *