Traktorių pervežimas: verslas, darbas ir hobis drauge

traktorių pervežimasTraktoriai yra ne tik ūkininkų turtas, bet ir pragyvenimo šaltinis. Be galingos ir greitai dirbančios technikos jie niekaip nespėtų laiku paruošti laukų, laiku derlių pasodinti, nuimti ir apdoroti sandėliavimui. Vadinasi, ūkiui brangi žemės ūkio technika yra privaloma, jei ūkis yra didelis. Technikos kainą paliekant nuošalyje tenka pagalvoti apie tai, kaip tą techniką įsigijus atsigabenti į ūkį. Kaip žinote, traktoriai važiuoja gana lėtai, todėl laiko ir degalų eikvojimas neatrodo labai prasmingas. Tikslingiau yra samdyti įmonę, kurios paslaugų asortimente yra ir traktorių pervežimas. Ši paslauga ūkininkas labiau naudinga, nes su ja jie sutaupo laiko ir piniginių lėšų. Traktorių pervežimas vyksta naudojant sunkiąją transporto priemonių artileriją. Tai reiškia, kad traktoriai transportuojami juos pakrovus ant sunkvežimio. Kadanti traktoriaus gabaritai tikrai dideli, tai traktoriai nėra apdengiami brezentu. Jie pritvirtinami stabiliai kaip tik įmanoma ant sunkvežinio ir taip keliauja tikslo link po atviru dangumi. Tai nėra joks minusas, nes traktoriai yra atsparūs oro sąlygoms. Juk laukuose jie dirba taip pat po atviru dangumi. Traktorių pervežimas visai nesudėtingas, nes tai atliekantys darbuotojai yra tinkamai paruošti šiam darbui. Iš to, ką jau pasakėme tampa aišku, kad ūkininkui traktorių pervežimas yra naudingas ir praktiškas sprendimas.

Turbūt svarstote, ar vien ūkininkams rūpi traktorių pervežimas iš vienos vietos į kitą. Jei taip galvojate, atsigręžkite į kitą pusę – įmones, kurios traktorius ir kitą žemės ūkio techniką pardavinėja. Kasmet traktorių pervežimas yra reikalingas vykstant žemės ūkio technikos parodose. Organizuojant tokias parodas, kur vyksta žemės ūkio technikos veikimo demonstracijos, iškyla klausimas ir pardavėjams, kaip savo naują parduodamą techniką nugabenti į parodą. Savo parduodamos technikos viešas demonstravimas yra didelė reklama. Mat į tokias parodas suvažiuoja didelis kiekis žmonių. Dažnai tos parodos vyksta kokias dvi – tris dienas. Ten susirenka interesantai iš visos šalies. Minia sudaryta ne tik iš paprastų žiūrovų, kuriems apskritai įdomi technika, ne tik iš ūkininkų, kurie ieško kuo papildyti savo ūkį, bet ir iš įmonių atstovų. Pastarieji nori parodyti savo parduodamą techniką ir tuo pačiu pažiūrėti, ką naujo parodys konkurentai. Be to, parodos yra puiki proga užmegzti naujų naudingų ryšių. Ryšiai yra reikalingi sudarant naujus sandorius. Kiekvienas sandoris yra pelningas įmonei, todėl reikia vėl grįžti prie to, kad traktorių pervežimas yra naudingas ir perkančiajam ir parduodančiajam. Tam tikra prasme trauktorių pervežimas padeda plėtoti traktorių pardavimą. Verslininkai tai puikiai žino ir gali patvirtinti tai spaudos atstovams, savo naujiems klientams ir t. t. Neretai traktorius parduodančios įmonės bendradarbiauja su įmonėmis, kurių specializacija traktorių pervežimas. Kita vertus, viena ir ta pati įmonė gali savo parduotus traktorius pervežti klientus, jei turi įsigijusi reikiamų transporto priemonių, tinkamų techniko vežimui pas klientą. Tada ir partnerių ieškoti nereikia, tik papildomų darbuotojų nusisamdyti savo įmonei.

Sunkioji technika vyrus žavi ne mažiau kaip ir naujovės, pasirodančios technikos pasaulyje. Tai domina net ir tuos vyrus, kurie nėra ūkininkai ir patys tokia technika neprekiauja. Vyrams domėjimąsis žemės ūkio technika gali būti ir hobis. Turitiems tokį hobį greičiausia patiktų darbas su traktorių pervežimu. Taip jie galėtų iš arti matyti, ką naujo siūlo žemės ūkio technikos pasiūla. Tai yra glaudžiai susiję dalykai: traktorių pervežimas ir traktorių pardavinėjimas, ir traktorių naudojimas. Manote, kad technikos gerbėjai nesutiktų su šiuo teiginiu?

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *