Neskausmingas antakių formavimas. Ar tai tikra?

Gražus veidas – tai ne tik geras makiažas, bet ir tvarkingos formos antakiai. Antakių formavimas turi būti daromas reguliariai, nes antakių plaukeliai atauga ir po depiliacijos, ir po antakių pešiojimo. Būtent antakių formavimas juo grąžina į tinkamas formas ir antakiainesvarbu, kokias priemones ar paslaugas tam tikslui pasiekti pasirinksite. Svarbu, kad rezultatas būtų toks, kad pamiltumėte savo atvaizdą veidrodyje. Grožio salonai tikrai siūlo paslaugas tvarkyti antakius: tai antakių dažymas, antakių pešionimas, microblading, 6d antakiai ir t. t. Paslaugos įvardijamos įvairiais terminais, kuriuos klientės jau gerai žino, nes, kaip jau minėjome, antakiai turi būti tvarkomi reguliariai.

Norint atrodyt jaunai būtina graži oda, norint atrodyti patraukliai, reikia, kad antakiai būtų savo vietoje ir reikiamos formos. Antakių forma yra individuali pas kiekvieną žmogų, todėl nėra taip, kad kiekvieno žmogaus veido struktūrai tiktų ta pati antakių forma. Deja, kai kurios moterys, merginos daro klaidų, kai pačios sau tvarko antakius. Būna, kad visai nuskuta antakius ir nupiešia juos ryškiai ir ne vietoje ir net su tokiomis priemonėmis, kurios skirtos ne tam tikslui. Kam moterys pačios iš savęs taip juokiasi pagailėjusios vieno kito euro ir nenuėjusios pas kosmetologę? Apmokytos specialistės bent jau geba antakius suformuoti taip, kad veidas būtų proporcingesnis. Antakių formavimas labai svarbus, nes antakių forma sudaro vienos ar kitos žmogaus nuotaikos imitaciją. Pavyzdžiui, su vienos formos antakiais moteris gali atrodyti pikta, su kitos – griežta, su trečios – nuolanki, draugiška, laiminga ir t. t. Taip išeina, kad antakių formavimas negali būti nuvertinamas, kai norima atrodyti, jei ne kaip gražuolei, tai nors kaip tvarkingai, save prižiūrinčiai moteriai. Jei moteris savo išvaizda parodo, kad ji save gerbia, vadinasi, taip ir yra. Tada ir vyrai moterį pastebi, ir pati moteris džiaugiasi savimi.

Beje, moterys dažnai svarsto ar egzistuoja neskausmingas antakių formavimas. Čia nuomonės, žinoma, išsiskiria. Vienos teigia, kad antakių formavimas juo pešiojant yra mažiau skausmingas nei depiliacija. Kitos gina depiliacija, nes ši trunka kur kas trumpiau. Tik drykst dryksta ir baigta, antakių formavimas užbaigtas. Išvada: pešiojimas mažiau skausmingas, bet trunka ilgiau; depiliacija labiau skausminga, bet ji padaroma greičiau. Moterys individualiai renkasi vieną iš šių dviejų metodų arba visai kitokį antakių formavimą, nes grožio salonai turi ir alternatyvų įprastai antakių priežiūrai. Egzistuoja jau ir tokių procedūrų, kurių metu antakiai yra ne retinami, o tankinami, nes nepakankamai ryškiai matosi veide ir daroma tai ne antakius dažant, o kitais, modernesniai būdais. Internete galite rasti visus antakių korekcijos būdus. Net ir tuos, kurie daromi po ilgalaikių procedūrų. Taigi, ar neskausmingas antakių formavimas yra tikras? Manome, kad taip, nes, pvyzdžiui, antakių pešiojimas kai kurioms moterims atrodo visiškai neskausminga procedūra. Vadinasi, neskausmingas antakių formavimas nėra mitas, tačiau ne visoms jis realus, nes yra labai jautrių moterų. Tiksliau, turinčių jautrią odą. Tokioms moterims antakių formavimas atrodo tikra kančia, gal būt dėl to jos ir atsisako gražinti antakius ir nenori taikstytis su tuo, kad grožis reikalauja aukų bei kantrybės. Deja, kantrybe pasižymi tikrai ne visos dailiosios srities atstovės ir tai pasireiškia ne vien jų požiūriu į antakių formavimą, bet ir kituose kasdieniškuose dalykuose. Toks jau tas sunkus charakteris, bet net ir tokios moterys yra mylimos, jei turi kitų gerų savybių, o kantrybės – ne.

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *