Pasakiškos sodybos nuoma vestuvėms

Moterys yra skirtingos ir turi skirtingą požiūrį į gyvenimą, į šeimyninį gyvenimą ir net į pačias vestuves. Tas pats ir su vyrais. Ko reikia vestuvėms? Vyro ir moters, jei tai tradicinės orientacijos žmonės. O ar vestuvių iš viso reikia? O gal būtina pasakiškos sodybos nuoma vestuvėms? Netrukus apie viską po truputį, nekalbantsodyba vestuvems apie pinigus, o pateikiant viską iš kitos perspektyvos. Tiesiog per tą gyvenimo prizmę, per kurią matome gyvenimą kartu su kitu žmogumi.

Santykiai pagrįsti draugyste ir pasitikėjimu. Sakoma, kad mylimasis turi būti pats geriausias tavo draugas ir taip kalbama ne apie tuos atvejus, kai viskas suprantama pažodžiui ir iš tikrųjų pamilstamas nuo vaikystės šalia esantis draugas. Geriausiu gyvenimo draugu gali tapti ir žmogus, su kuriuo vakar susitikote visiškai atsitiktinai. Pasimatymai keitė vienas kitą ir net nepastebėjote, kaip persikraustėte gyventi kartu. Gyvenote gyvenote, praėjo vieneri metai ir ėmėte savęs klausti, kiek tai rimta? Kur yra skirtumas tarp santuokos ir vestuvių? Santuoka – tai gyvenimas kartu, išlaikant visas gyvenimo vertybes, nepamirštant vienas kito, abiems kurstant židinį, abiems kartu sprendžiant rūpesčius, daug kalbantis ir parodant koks svarbus tau tas asmuo bei pasidalinant kasdieniais darbais ir t. t. Visiškai tas pats laukia ir po vestuvių. Vestuvės – tai šventė, kuria atšvenčiama dokumentuose įteisintos santuokos pradžia. Neveltui pabrėžiau dokumentuose įteisintos, nes tikroji santuoka prasideda dar tada, kai niekas negalvoja apie tai, kad reikalinga ar nereikalinga sodybos nuoma vestuvėms. Tikroji santuoka yra tada, kai pradedama gyvenant kartu mokytis gyventi kartu. Ne visada tokios poros, kurios santuoką mato ne dokumentuose iš viso ryžtasi tuoktis. Jie nemato prasmės kelti vestuves, nes tiki, kad jų santuokinis gyvenimas jau seniai prasidėję, o kiekviena diena ir taip šventė, todėl visai nereikalinga pompastiška vestuvių šventė, kuri daroma dėl kitų žmonių, o ne sau.

Šventai tikintys santuoka. Tai yra tokios poros, kurios nieku gyvu nepradeda gyventi kartu iki santuokos. Jos tiki ne tik santuoka, vestuvėmis, bet ir Dievu, tiki bažnyčia. Tokios poros propaguoja dvigubas tuoktuves, t. y., tuokiasi ir civiline ir bažnytine santuoka. Sodybos nuoma vestuvėms, baltos suknelės siuvimas pas siuvėja, gražiausių gėlių puokštės, išsinuomotas stilingas retro automobilis su vairuotoju, šampanas, tortas, fejerverkai, fakyrai, gyva muzika, žaidimai, vaišės, linkėjimai, sveikinimai, pirmoji naktis, povestuvinė kelionė į kokį nors rojaus kampelį ir t. t. Tokios moterys tiki, kad santuoka yra tik vieną kartą gyvenime ir tokio žodžio kaip skyrybos jų žodyne nėra. Dėl to jos, nori išleisti vestuvėms kuo daugiau pinigų ir turėti kuo įspūdingiausią šventę, nes ši šventė bus vienintelis toks įvykis gyvenime, kuriam neprilygs jokia kita šventė: gimtadieniai, metinės, jubiliejai, Kalėdos, Krikštynos ir kt. Tokios būsimosios tiki, kad sodybos nuoma vestuvėms yra pirmas svarbus žingsnis pradedant organizuoti vestuvių šventę. Tada tampa aiški ne tik vieta, bet ir vestuvių data ir tampa akivaizdu, kiek laiko lieka viso kito planavimui. Tai tikrai nebūtinai „nuotakos siaubūnės“, tai gali būti vestuvės tokios moters, kuri tekėdama už savo išrinktojo tikisi pasijausti tikra Pelene, kuri rado savo princą ir niekas niekada jų neišskirs. Jos teigia, kad jei netikėtų santuoka iki gyvenimo galo, tai kam iš viso reikėtų tuoktis? Be vestuvių nėra šeimos, teigia tokios poros, kurios nevengia oficialių įsipareigojimų vienas kitam.

Daugiau informacijos: www.poilsisvistytyje.lt

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *