Graviravimas ant stiklo tai unikali technologija

Graviravimas  ant stiklo tai yra piešinio  padengimas  ant stiklo paviršiaus su lazerio pagalba. Šis metodas  suteikia  labai didelė eskizo aiškumą  ir tikslumą. Toks graviravimo metodas priklauso  nuo  visų detalių graviravimo kokybės.   Tokiais  piešiniais ir raštais gali    būti puošiamos įvairios  dovanos, o ne tik interjero detalės. Naujas  išgraviruotas  atvaizdas  galės pasigirti ilgaamžiškumu ir nepakartojama išvaizda. Kai  graviravimas  yra atliekamas  su lazerio  pagalba  atitinkamai  yra nereikalingas rankų darbas, kadangi tai  yra  automatizuota  sistema.  Tokiu  būdu yra išvengiama klaidų, kai  atvaizdas yra perkeliamas į  reikiamą paviršių.  Vienas iš teigiamų  faktorių, kai yra  atliekamas graviravimas  ant stiklo tai yra  grožis. Be to,  toks  būdas yra atsparesnis, nei  įprastas graviravimas.  Vaizdai, kurie bus graviruojami  su lazerio pagalba  išliks  ilgiau ir neišbluks ilgą laiką. Tokio graviravimo privalumas yra  ženkliai  sumažėjusi atliekamų darbų kaina,  stiklo neveiks  įvairūs neigiami faktoriai. Tokiu  būdu galės  būti graviruojamos net labai  sunkiai pasiekiamos vietos, kurios  yra nepatogiai išdėstytos  ant stiklo.  Graviravimo  darbai galės  būti  atliekami labai  tiksliai  net jei tai  bus nepatogu.  Graviravimo darbai yra koordinuojami  programiniu valdymu, tai suteikia galimybę  visiškai pašalinti broką.  Ant stiklo  gali būti naudojami patys įvairiausi  graviravimo būdai, tai yra  lazerinis graviravimas arba temo pernešimas. Pirmasis  būdas tai yra  viršutinio stiklo sluoksnio pašalinimas nuo gaminio, tokiu  būdu gali  būti sudaromas matinis paviršius, gaunamas pakankamai  kontrastingas atvaizdas.

Taip pat egzistuoja  graviravimas ant  stiklo, o  dar tiksliau jo viduje. Šis procesas  tai yra  specialaus optinio stiklo  graviravimas. Tokiu  būdu gaunamas trimatis  vaizdas gaminio viduje. Graviravimas  ant stiklo gali  būti  atliekamas ir rankomis, tačiau  šis būdas yra priimtinas, kai yra gaminamas tik vienas egzempliorius, jei yra atliekama serijinė gamyba tokiu atveju toks gamybos būdas yra labai brangus.  Taip pat gali  būti graviruojami ir veidrodžiai, tai gali ženkliai papuošti namus, suteikti jiems daugiau stiliaus ir skonio.  Gali  būti  atliekamas dovanų arba  suvenyrų papuošimas įvairiais raštais, piešiniais  arba užrašais. Dovana taps labiau jaudinanti ir  įsimenanti. Bet  kurių gaminių graviravimas namams gali suteikti daugiau žavesio ir kiekvieną daiktą pavers  ypatingu.  Tai gali būti meniškas  bokalų išpaišymas, tai jiems  suteiks daugiau subtilumo ir   unikalumo.  Taip pat graviravimas  ant stiklo gali padėti vagystės metu, jei  ši procedūra  bus  atlikta  ant automobilio stiklo.  Pats žinomiausias  graviravimo būdas yra  būtent lazerinis  graviravimas. Šis būdas yra labai saugus  ir žinoma greitas.  Naujausios įrangos dėka yra gaunami labai kokybiški vaizdai, nepriklausomai nuo jų dydžio ir sudėtingumo.  Svarbiausia  šio metodo ypatybė  yra ta, kad gali  būti  vaizduojami patys įvairiausi piešiniai ir be jokių įtrūkimų, bei  stiklo pažeidimų.  Piešinys yra  padaromas labai tiksliai ir kruopščiai  kaip ir realybėje.

Šios  technologijos esmė yra  ta, kad yra pašalinamas  išorinis medžiagos  sluoksnis.  Tokiu  būdu  lazerio  spindulys ir stiklo dalelės sudaro pagilinimus, kurių dėka yra kuriamas matinis piešinys.  Tačiau taip pat yra  galimybė sukurti  spalvotus piešinius. Toks  graviravimas  ant stiklo  suteikia galimybę gauti vaizdą  stiklo viduje. Gali būti patys įvairiausi dydžiai ir piešinį bus galima  apžiūrėti iš įvairių pusių. Pavyzdžiui,  ant  stiklinių kubelių  visada yra vaizduojamas tik toks graviravimas.   Ypatingai  efektyviai atrodo  stikliniai suvenyrai si  lazeriniu  graviravimu  stiklo viduje. Tokia  dovana  įsimins ilgą laiką ir bus  tinkamai įvertinta  jos savininko.  Graviravimas  ant stiklo tai yra ne tik būdas papuošti interjerą, tačiau taip pat puiki galimybė suteikti malonumą  sau ir savo artimiesiems.

Visas stiklo apdirbimo ir pardavimo paslaugas rasite čia.

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *