Ilgalaikis makiažas tai ilgalaikis grožis

Ilgalaikis  makiažas

                 Ilgalaikis  makiažas tai nebūtinai kardinalus  išvaizdos pasikeitimas, kadangi yra naudojamos  tik natūralios permanentini makiažo technikos.  Taip pat, kai yra  atliekamas ilgalaikis makiažas  tai suteikia  galimybę  pakoreguoti jūsų  antakių, lūpų formą  ir tankumą. Tai yra tarsi lengva  tatuiruotės forma, kai yra  pažeidžiamas  epidermio vientisumas ir vėliau į odą yra suleidžiami dažų pigmentai.  Priešingai nei tradicinės  tatuiruotės, kurios  išlieka  visam gyvenimui  šis  makiažas yra  atliekamas naudojant natūralius  dažiklius, tai yra  pigmentus. Jie išlieka   nuo 6 mėnesių iki 3-5 metų.  Gyvenimo laikas priklauso nuo pigmentų reputacijos, kuris  yra  suleidžiamas  į odą, na ir žinoma nuo  odos individualumo, kaip pats organizmas reaguoja į  dažų  suleidimą.  Pigmentai yra  išvystyti  tokiu būdu, kad su laiku jie yra  odos ląstelių pagalba perdirbami  ir išsibarsto, kol  visiškai išnyksta.  Ilgalaikis  makiažas tai  dažomojo pigmento suleidimas į viršutinius  odos  sluoksnius, kai yra mėginama  sukurti  įprastą makiažą, pabrėžti  antakių, lūpų ir vokų  kontūrus. Taip pat  makiažas gali pakoreguoti  randus, nudegimus.  Egzistuoja  tokia nuomonė, kad ilgalaikis makiažas  tai yra dekoratyvinio  makiažo  pakeitimas. Tačiau iš  tiesų  nebūtų galima taip pasakyti galutinai. Jei  būtų kalbama  tiksliau šis permanentinis makiažas tai yra tarsi bazinė platforma  skirta dekoratyviniam  makiažui.  Tačiau jei moteris nenaudoja  dekoratyvinės kosmetikos šio makiažo dėka jos veidas visada  atrodys  prižiūrėtas ir kruopštus.  Priešingai nei tatuiruotės, kurias darant pigmentai yra suleidžiami į gilius  odos  sluoksnius ilgalaikis makiažas kur kas mažiau traumuoja.

Ilgalaikis makiažas tai yra  alternatyva tiems žmonėms, kuriuos kamuoja  alergija, bei tiems kurių oda yra labai jautri. Kai yra  atliekamas tokio pobūdžio makiažas atitinkamai yra naudojami tik kokybiški pigmentai, specialistai turi turėti pakankamai daug patirties, kad galėtų parinkti reikiamas spalvas ir išlinkimus, atsižvelgiant į jūsų individualias savybes. Ilgalaikis makiažas jums tarnaus nuo 3 iki 5 metų  priklausomai nuo jūsų organizmo  individualių savybių, tai yra jūsų  amžiaus, bei odos metabolizmo proceso, jūsų gyvenimo  būdo, pavyzdžiui, ar jūs lankotės  soliariume,  darote pilingą ir taip toliau.  Ką galima padaryti  su ilgalaikio makiažo pagalba?   Makiažas   pakeis lūpų, akių ir antakių kontūrą padės  sukurti  ryškų  ir menišką  įvaizdį.  Jūsų  antakiai taps tamsesnis ir pabrėš jūsų  antakių išraiškingumą.  Be to, šis makiažas pakoreguos jūsų  veido defektus, kuriuos jūs galėjote gauti  po tam tikrų operacijų. Tai gali  būti randai arba  asimetrija.  Galės  būti  sukurtas net jūsų veido raudonis. Ilgalaikio makiažo  atlikimo  technika yra labai panaši į  tatuiruotės, tačiau   skiriasi nuo jos. Pigmentai  nėra  suleidžiami  taip giliai, todėl jie išlieka ne visam laikui, o išlieka tik kurį laiką. Ši procedūra  yra  atliekama praktiškai be jokio  skausmo, kadangi yra naudojami tik kokybiški nuskausminamieji.

Tam, kad būtų pasiektas optimalus rezultatas turi  būti  atliekamos  dvi-tris procedūros, kiekviena iš jų trunka  apie  kelias valandas. Laikas priklauso nuo to kur yra  suleidžiamas pigmentas.  Pigmento  suleidimas po oda tai yra tik procedūros dalis tam, kad būtų  sukurtas gražus piešinys. Taip pat yra  labai svarbus  gijimo procesas, kuris gali užtrukti nuo savaitės  iki kelių savaičių. Būtinai laikykitės visų nurodymų, kuriuos  jums pataria  specialistas.  Prieš tai, kai bus  atliekama ši procedūra jūs būtinai turite  susipažinti su tuo ko jums nereikėtų  atlikti. Ilgalaikis makiažas tai yra kokybiško rezultato garantija už kurį yra atsakinga  grožio procedūras teikianti įmonė ir jos specialistai.

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *