Sienų šiltinimas naudojant termoputas

sienu šiltinimasSienų šiltinimas yra vienas iš svarbiausių dalykų, kuriuo reikia pasirūpinti statant arba renovuojant savo namą, kadangi kitu atveju jums gali tekti gyventi šaltai ir jūs tikrai jausitės labai nejaukiai. Šiuolaikinių technologijų dėka mes sienų šiltinimą atliekame naudodami termoputas.

Daugiau informacijos: sienu-siltinimas.lt

Termoputos pagal savo konsistenciją yra labai panašios į putplastį. Sienų šiltinimas yra atliekamas naudojant specialius įrankius. Kai yra atliekami šiltinimo darbai temoputos praktiškai akimirksniu pavirsta piurių ir lengvu šilumą izoliuojančiu sluoksniu, kuris sustingsta 30 sekundžių bėgyje. Termoputos kur kas lengviau užpildo visus tarpus ir įtrūkimus, paviršius kurių konstrukcija yra sudėtinga ir kitas sunkiai pasiekiamas vietas kur kitos izoliacinės medžiagos nepatenka.kadangi ši medžiaga yra puri ji užtikrina žemą šilumos pralaidumą ir puikią garso izoliaciją.

Termoputos privalumai:

  • Gerai izoliuoja šilumą;
  • Tai ekologiškai saugi medžiaga;
  • Ilgaamžiška, atspari aplinkos poveikiui;
  • Paprastai atliekamas montavimas jums neprireiks jokių tvirtinimo elementų arba kitų papildomų medžiagų.

Sienų šiltinimas naudojant termoputas tai yra vienas iš greičiausių būdų, kuris gali jūsų namus padaryti patogiais ir šiltais. Vienintelis ,, bet“ tai, kad jei jūs norėsite, kad jums būtu sumontuotos putos jums bus reikalinga speciali įrangą, tokiu atveju jums bus reikalingi specialistai, kurie turės tokią įrangą ir mokės ja naudotis. Termoputos labai plačiai naudojamos visame pasaulyje, taigi ši medžiaga jūsų tikrai nenuvils, kadangi ji yra patikrinta laiko. Sienų šiltinimas gali būti atliekamas tiek jei yra statomas naujas namas, tiek ir tuo atveju jei jis yra restauruojamas. Taip pat galima paminėti, kad stogų šiltinimas atliekamas naudojant termoputas yra ekonomiškas, prieinamas ir pasižymi paprasta montavimo technologija. Jūs jas galėsite įpusti labai paprastai į pačius įvairiausius sienų tarpus ir sienai bus šiltinama maksimaliai hermetiškai.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *