Stalai namuose kiekvieno pasirinkimui

stalaiInterjeras namuose kuria namų atmosferą. Nuo namuose esančių baldų priklauso jų jaukumas. Gyventojai skaito įvairius šaltinius apie namų įsirengimą, tokį, kuris tenkintų visus lūkesčius. Juk norisi, kad namai būtų ne tik gražūs, bet patogūs. Poilsio zona namuose yra miegamasis ir sveitainė, tačiau svetainėje praleidžiame kiek daugiau laiko. O kas geriau visus suburia nei stalas, aplink kurį susėda visa šeima, giminė draugai? Tai dažniausiai galioja per šventes, bet ir kasdieniame gyvenime stalai vaidina tą patį vaidmenį.

Stalai namuose yra įvairiausi, pradedant nuo žurnalinio staliuko ir baigiant stalu valgomajame. Žurnalinis staliukas praktiškai naudojama ne tiek ir daug, jis – daugiau stiliaus detalė namuose. Žurnaliniai stalai būna arba visai tušti arba ant jų stovi žvakė, gėlė ir koks žurnalas su garuojančiu kavos puodeliu. Jei norite išvengti ratilų nuo puodelių, kurie ypač greitai matyti ant stiklinių staliukų stalviršio, tai nepamirškite naudoti padėkliukus, kurie taip pat gali tarnauti kaip interjero detalė. Juk kiekvienas daiktas namuose turi savo istoriją ir jei galėtų, tai mums papasakotų ją.

 

Valgomojo stalai dažniausiai gerokai didesni nei žurnaliniai stalai, nes jų paskirtis kita. Stalai valgomajame pasirenkami pagal kambario plotą. Didesnės kvadratūros kambaryje stalai gali būti ir didesni, bet kambario vizualiai negadinti. Žinoma, jei patalpa ne baisiai erdvi, geriau rinktis kiek mažesnį arba tokį, kurį poreikiui esant galėtum padidinti, bet įprastomis sąlygomis laikyti minimalių matmenų.

Žmonės, galvodami kokie stalai jiems tiktų namuose, mąsto ne tik apie jo matmenis, bet žiūri, kad jis būtų geros medienos, kad būtų ilgaamžis, o jei stiklo ir metalo derinys, tai atrodytų stilingai, o ne nuobodžiai. Stikliniai stalai dažnai atrodo šalti, todėl labiau paklausūs, visgi yra mediniai stalai. Dizaino atžvilgiu stalai vitrinose stovi visokiausi, kad patrauktų pirkėjo dėmesį. Rasite apvalių, kvadratinių, pailgų, suapvalintais kampais arba ne. Yra stalų ir stilizuotomis kojomis, stalviršiais. Tokius renkasi gyventojai, kurie skiria ypatingą dėmesį namų stiliui. Gyvenamąją vietą įsirengti pagal savo viziją labai svarbu, nes tik tada namuose tvyro gera aura.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *