Parduodami butai Kaune, Šilainiuose, jau graibstomi pirkėjų

parduodami butai kauneSmėliai skamba taip lyg aplink būtų kokia dykuma, bet šiuo atveju tikrai taip nėra. Tai projektas, per kurį parduodami nauji butai Kaune, o jų aplinka jau žaliuoja žiemai pasibaigus. „Manyta, kad euro įvedimas Lietuvoje pakenks nekilnojamajam verslui, bet sulaukta priešingai“-, teigia Smėliai.lt projekto vadovai. Jau pradėti trečiojo namo butų pardavimai, ne tam yra daug priežasčių. Nors trečiasis namas dar tik įrenginėjamas ir ruošiamasi vidaus darbams, tokiems kaip perdangų statymas, vadybininkai jau pardavinėja butus. Jie taip daro dėl dviejų priežasčių. Pirma, antrojo namo butai parduodami labai sparčiai, o antra, daug geriau butą nusipirkti dar iki kambarių išplanavimo darbų, kad planą galėtumėte pasiūlyti patys. Galite nurodyti, kur bus durys, kur kambarių sienos ir šviestuvai. Visa tai geriausia padaryti iki atliekant apdailos darbus, kadangi tada laidų tiesiemui nereikia daryti jokios žalos. Kaip žinote, viską geriausia planuoti iš anksto. Nor kitu atveju, Smėlių projekto vadovai pasirūpins, kad butų išplanavimas bus toks universalus, kad prie jo galės prisitaikyti ir šeima, ir vienas gyvenantis asmui pagal savo poreikius.

 

Kiekvienas žmogus naujai gyvenamai vietai turi savų reikalavimų ir parduodami butai Kaune tikrai gali juos atitikti. Taip yra todėl, kad jie statomi moderniausia technika, kuri suteikia namui ekonomišką šildymo sistemą ir kitus privalumus. Daugiabučiai iš išorės atrodo ne ką mažiau modernūs nei parduodami butai Kaune iš vidaus. Parduodami butai Kaune gali būti perkami su pilnai padaryta namų apdaila ir interjeru. Girdėjome, kad būtų interjeras kuriamas dizainerių, todėl bus stilingas.  Parduodami butai Kaune yra naujos statybos ir stūkso jie Šilainiuose – viename ramiausių miesto rajonų. Iš ten geras susisiekimas su centru nepriklausomai nuo to, ar vyksite nuosavu transportu ar viešuoju. Parduodami butai Kaune turi gražią sutvarkytą aplinką, atlikti želdinimo darbai, todėl grįžti į naujus namus visada bus malonu. Garantuojama, kad pro buto langą bus matyti ne kito daugiabučio siena, o tikrai gražus gamtovaizdis. Tie, kas mėgsta fotografuoti, manome, bus tikrai patenkinti peizažu.

Lietuvą jau po truputį lanko pavasaris, kuris galiausiai visai išstums blogą nuotaiką, skepticizmą ir atneš daugiau pozityvumo. Tuo karštai tiki Smėlių projekto vadovai, kurie pastaruoju metu džiaugiasi pardavimų rekordais. Parduodami butai Kaune  yra geros kokybės, todėl greitai graibstomi. Be to, jų kaina tikrai prieinama, nors jie ir turi daug daugiau vertės nei senos statybos namai. Jei norite unikalių namų, kurie niekur kitur dar nestovi, tai parduodami butai Kaune, Šilainiuose, kaip tik jums. Tie, kas jau gyvena pirmo namo butuose, jau juos įvertino ir jų atsiliepimai teigiami.

Minėti parduodami butai Kaune  turi savo tinklalapį smeliai.lt, kur galite apžiūrėti siūlomų būtų kvadratūrą, jų galimą išplanavimą. Galerijoje pamatysite nuotraukas, kuriose vaizduojama daugiabučio išvaizda iš lauko ir jo aplinka. Taip pat rasite visus reikalingus kontaktus, jei norite užduoti klausimų apie šiuos statinius, kurie gali tapti jūsų namais. Tie kas turi kritinį mąstymą, gyvenime padaro mažiau klaidingų sprendimų ir visada yra linkę išsiaiškinti tiesą, tačiau net ir tokie žmonės daugiau pasidomėję sužino, kad įmonė, kuriai priklauso smėlių projektas – patikima. Smėliai.lt kuruoja UAB „Nuova“, kuri turi ilgametę patirtį ir jau ne vieną sėkmingą projektą kaip, pvz., apartamentai kopose ir kiti. Kaip ir visais atvejais, internetas gali bet kokiai paieškai suteikti reikiamos informacijos, įskaitant ir nekilnojamojo turto pasiūlymus.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *