Antakių korekcija ir priežiūra

Antakių korekcija ir priežiūraAntakių korekcija yra labai svarbus dalykas kiekvienai moteriai, o neretai dabar ir vyrams. Tinkamai, prie veido pritaikyti antakiai ir kokybiškai atlikta antakių korekcija gali padaryti tikrus stebuklus. Apie tai, kokią svarbą užima tinkamai prie veido priderinti antakiai, greičiausiai net ir nereikia minėti. Juk antakių korekcija iš karto pagražina moters veidą, įrėminą jį ir išryškina visus gražiausius jos veido bruožus.

Visos grožio procedūros yra svarbios kiekvienai moteriai, o antakių korekcija yra tik viena jų. Moterims grožio procedūros ir lankymasis grožio salonuose prilygsta dideliam žygiui ir poilsiui. Ten jos atgauna jėgas, smagiai pasišneka su kitomis klientėmis, ar grožio procedūras atliekančiomis specialistėmis. Taip galima tikrai sulaukti daug vertingų patarimų, tačiau, jei nenorite būti visiškai balta varna, paskaitykite šį straipsnį ir Jums bus lengviau suprasti bent jau pagrindinius dalykus apie antakių korekciją.

Atrasti geriausią antakių formą sau, neprarandant jų natūralumo – tai vienas svarbiausių, o kartais ir sudėtingiausių grožio darbelių kiekvienai moteriai. Pernelyg ploni, it pieštukas antakiai, ar per daug vešlūs yra vienodai negražūs antakiai. Jie ne tik, kad neišryškina Jūsų gražiųjų veido bruožų, tačiau užgožia juos, nes tada visas dėmesys tarsi ima krypti į pernelyg didelius, arba pernelyg juokingus ir plonyčius antakius. Antakiai ypač paveikia Jūsų akių išvaizdą. Čia yra itin svarbu bendra akių išvaizda,, lenktumas, ilgis ir antakio storis. Kitaip tariant, turi susidaryti vieninga ir graži visuma.

Jeigu neturite galimybės apsilankyti pas profesionalę visažistę – tada bent jau pasiskaitykite šiuos patarimus. Aišku, visada yra geriausia apsilankyti pas specialiste bent jau pirmam kartui, jog ji sutvarkytų Jums antakius. Tačiau, jei norite tikrai viską atlikti pati, skaitykite toliau:

Kai kurios moterys šalina antakių plaukelius vašku, tačiau šiaip dauguma juos tiesiog pešioja su pincetu. Yra didžiuliai skirtumai tarp visų antakių plaukelių, todėl Jums gali būti sunku nuspręsti, kuriuos reikia išpešti, o kurių ne. Juk būtent nuo to ir priklauso visas antakių formos formavimas. Iš pradžių galite tiesiog pabandyti naudoti antakių pieštuką. Juo bandykite piešti įvairias galimas antakių formas (jas galite rasti internete). Taip galėsite nustatyti, kokia antakių forma Jums tinka geriausiai. Naudokitės bent 5 kartus padidintu veidrodėliu, kad matytumėte net ir smulkiausius plaukelius. Neskubėkite ir pešiokite plaukelius tik po vieną ir iš lėto. Atminkite, kad Jūsų kaktos pradžia turi būti suderinta su nosies šnervių centrais.

Antakiai turėtų siekti akies ilgį, tačiau jie neturi išsikišti už jų ribų per daug. Vieną pagrindinių antakių korekcijos taisyklių yra ta, jog priekinė antakių dalis niekada neturėtų nukristi žemiau nugarinės antakių dalies. Taip susidarytų vaizdas, kad Jūs visada esate susiraukusi ir pernelyg žemai nuslinkusiais antakiais.

Tiesa, nederėtų labai toli nuklysti nuo natūralios savo antakių formos. Geriausia yra atlikti tik minimalius pakeitimus, kadangi vis dėl to tai, kas natūralu – greičiausiai geriausiai Jums ir tinka. Jei pašalinsite per daug plaukelių – galite atrodyti labai nenatūraliai. Ir tikrai negalvokite, kad plonesni antakiai paims ir staiga paryškins Jūsų akys, ar jos atrodys didesnės. Taip tikrai nebus. Kai jau žala yra padaryta, tokią ploną formą yra sunku pataisyti. Dažniausiai tena laukti, kol plaukeliai tiesiog atauga.

Iš tikrųjų, Jūs galite internete rasti labai daug įvairių patarimų apie antakių priežiūrą. Taip pat Jūs visada galite laisvai pasikonsultuoti su visažistėmis.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *