Ikea baldai jau Lietuvoje

Baldai yra kiekvieno pastato dalis ir kitaip nebūna. Net fabrikai, kurie nėra gyvenamoji patalpa, turi virtuvėlę, kur yra kėdžių, stalų, kur darbuotojai gali pavalgyti. Taigi, baldai yra visur! Net ir lauke! Vasarą itin populiarūs lauko baldai jau sužavėjo ne vieną ir šių baldų pardavimai auga. Visokiek pinti baldai: staliukai, krėslai, šezlongai ir t. t. Ikea baldai yra labiau skirti paptalpų vidui. Interjeras šiai parduotuvei yra esmių esmė, nes norima, kad ike baldai padėtų susikurti kasdienį jaukumą, kuriuo būtų galima mėgautis visada, kai esi savo namuose. Taigi, kur parduodami jums reikalingi baldai? O gi Ikea parduotuvėje, ikea baldaikuri Lietuvoje įsikūrė ne taip ir seniai, nes 5 metai dar net nepraėjo. Vadinasi, Ikea baldai lietuviams dar ne visiems pažįstami. Tie, kas dar nėra buvę ikea baldų centre Vilniuje, gali ten apsilankyti bet kurią dieną darbo valandomis.

Ikea baldai spalvingi ir ryškūs, tad jums namuose nebus liūdna. Jie nėra per daug spalvoti, į vaivorykštę nepanašūs, nes ikea baldai yra skoningi. Jie sienos pastate yra blankokos ar pastelinės, tai ryškesnių spalvų baldai aplinką gali labai pagyvinti. Žinoma, baldus dar reikia suderinti su kitomis interjero detalėmis, pavyzdžiui, meno kūriniais. Kartais ir patys ikea baldai vadinami meno kūriniais , bet čia jau priklauso nuo skonio interjerui. Vieni ikea baldus giria, o kiti apie juos kalba labai atsargiai. Taip yra dėl to, kad kiekvienas jų turėjo skirtingą patirtį su ikea baldais, o galbūt jie pasidavė gandams ar šmeižtams ir ikea baldai jų akyse susiformavo blogą įvaizdį be reikalo. O lietuviai nebūtų lietuviai, jeigu nors kartą kitą nepakalbėtų apie tai, su kuo patys net nesusidūrė. Kitaip sakant, lietuviai greiti kritikuoti kitus ir mažai žiūri į save. Tai patiria ne tik ikea baldai. Galima duoti labai populiarų pavyzdį iš šių dienų gyvenimo.  Lietuviai labai peikia Graikiją dėl skolų, tačiau pamiršta, kad ir Lietuvos valstybė jų turi. Tad gal geriau spręsti savas problemas, o ne kišti į kitų valstybių ekonomiką.

Grįžtant prie baldų, tai norime pasakyti, kad ikea baldai yra kuo puikiausiai tinkami bet kokiai patalpai: nuo vaiko kambario iki biuro kabineto. Vadinasi, ikea baldai turi platų asortimentą tiek žaismingų ir ryškių baldų, tiek ir delikatesnio diezaino baldų, puikiai derančių direktoriaus kabinete. Galima daryti išvadą, kad nepriklausomai nuo jūsų turimų darbo pareigų ar socialinio sluoksnio ikea baldai ras ką nors tokio pasiūlyti, kas tiks ir patiks būtent jums. Taigi dar viena ikea baldai pranašumas yra tas, kad ši įmonė baldus gali pasiūlyti bet kuriam mokiam klientui visiškai jo nediskriminuodama nei pagal lytį, nei pagal amžių, nes pagal turimas pajamas. Ar jūs būtumėte daug uždirbantis krepšininkas, ar pensininkas, vis tiek būtų pasiūlytas jums tinkamiausias baldas, ne brangiausias baldas siūlomas, o toks, kuris labiausiai atitiktų jūsų poreikius. Kiekvienoje geroje parduotuvėje galioja sena, banali taisyklė – klientas visada teisus. O jūs ar daug parduotuvių žinote, kurios tuo vadovaujasi? Gera žinia yra ta, kad ikea baldai yra pristatomi į namus, tad yra puiki galimybė apsipirkti sėdint namuose. Dar norime pasiteirauti, kaip manote, ar didelis privalumas, kai įmonė siūlo prekes pristatyti į namus neimdama papildomo mokesčio? O gal tai visai nedarytų įtakos jums renkantis parduotuvę, kurioje ketinate apsipirkti?

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *