Akumuliacinės talpos padės jums sutaupyti šilumos sąnaudas

akumuliacines talposAkumuliacinės talpos yra skirtos paimti energijos perteklių, jei toks yra, o jei yra trūkumas jį atiduoda. Tokiu būdu yra pasiekiamas bendras balansas. Labai svarbu yra tinkamai parinkti akumuliacinę talpą, jei talpa bus per maža, sistema gali perkaisti, o jei talpa bus per didelė, tai katilui bus sunkiau pasiekti reikiamą temperatūrą. Jei jūs norite apskaičiuoti talpos tūrį reikia žinoti koks yra pastato energijos paros poreikis, o tai priklausys nuo pastato dydžio ir konstrukcijos.

Mes esame sukaupę pakankamai nemažai patirties akumuliacinių patalpų gamyboje, galime pagaminti įrangą iki 5 m skersmens. Ir mūsų gaminamos talpos gali būti pritaikomos ne tik nuotekų sistemoje, tačiau ir šilumos akumuliavimo sistemoje. Jos puikiai kaupia šilumą. Akumuliacinė talpa kaupia perteklinę šilumą ir kai išsijungia energijos šaltinis perduoda šilumą į patalpas. Tokiu būdu jūs galėsite ženkliai sumažinti šilumos nuostolius ir yra sutaupoma labai nemažai lėšų.

Akumuliacinės talpos gali sujungti net kelis kuru tipus:

  • Kietąjį kurą;
  • Geoterminę energiją;
  • Saulės energiją;
  • Pigesnę naktinę elektros energiją.

Mūsų parduodamos akumuliacinės talpos gali būti be apšiltinimo arba su juo. Tačiau klientai dažniausiai renkasi akumuliacines talpas su gamykliniu šiltinimu, kadangi tai sutaupys jūsų laiką ir jums nereikės patiems gamintis. Akumuliacinių talpų privalumas tai, kad jos tinka beveik bet kokio ploto namams. Akumuliacinė talpa tampa labai naudinga, kai yra labai svarbus išteklių panaudojimas.

Akumuliacinės talpos privalumai:

  • Suteikia šilumą patalpų šildymui;
  • Karštas vanduo;
  • Suteikia šilumą baseinų vandeniui;
  • Pailgėja šilumos sistemos darbas;
  • Pašalinamas šilumos svyravimas namuose;
  • Vyksta efektyvus šilumos panaudojimas.

Akumuliacinės sistemos yra labai lanksčios, priklausomai nuo to kokia lauke temperatūra ir kokie yra jūsų poreikiai jūs galite pasirinkti ekonomiškiausią energijos šaltinį ir akumuliuojamos energijos kiekį ir taip išlaikant optimaliausią šildymo sistemos darbą. Akumuliacinių talpų naudojimas yra pakankamai patrauklus, kadangi dėl patrauklaus talpų dizaino ir suteikiamos galimybės pasirinkti spalvą, akumuliacinę talpą galima montuoti ten kur jūs tik norėsite, net kambaryje. Tai yra puiki priemonė, kuri efektyviai išnaudoja visus šildymo resursus, kurie priklausys nuo jūsų poreikių. Įsigykite akumuliacinę talpą ir jūs tikrai nepasigailėsite.

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *