Negabaritinių krovinių gabenimas, kuris yra vykdomas nepaisant visų sunkumų

negabaritiniai kroviniaiNegabaritiniai kroviniai tai yra tokie kroviniai kurių dydis viršija gabaritus, kurie yra leidžiama vykdant įprastus pervežimus. Prieš vykdant negabaritinių krovinių pervežimą yra būtina sutvarkyti visus reikalingus leidimus. Mes garantuojame, kad kompleksiškai atkliksime visus pervežimo darbus, o profesionalūs specialistai išvystys idealiausią pervežimo variantą. Be to, mes sutvarkysime jūsų krovinio draudimą ir jei bus būtina užtikrinsime negabaritinio krovinio palydą.

Su mumis yra naudinga bendradarbiauti dėl kelių priežasčių. Štai mūsų privalumai:

  • Mes jums parinksime patį tinkamiausią transportą, kuris perveš jūsų negabaritinius krovinius, tai gali būti žema platforma arba kita speciali technika;
  • Negabaritiniai kroviniai yra pakraunami ir iškraunami, kadangi mes turime šiam darbui tinkamą techniką;
  • Mes atliekame negabaritinių krovinių gabenimą pagal visus numatytus standartus;
  • Išspręsime visus techninius sprendimus;
  • Nutarsime ką reikia padaryti, kad negabaritiniai kroviniai būtu gabenami paprasčiau.

Negabaritinių krovinių pervežimas pasižymi įvairiausiais ypatumais. Negabaritinio krovinio pervežimui yra būtina sudaryta atitinkamą maršrutą, o išvystant specialų maršrutą yra būtina atsižvelgti į inžinerinių konstrukcijų aukštį ir plotį. Jei jums reikės pervažiuoti per tiltą yra būtina iš anksto išsiaiškinti kokį maksimalų krūvį jis gali išlaikyti. Jei kažkokie parametrai neatitinka jūsų krovinio parametrų tuojau pat reikia keisti krovinio gabenimo maršrutą, kadangi gali nutikti nemalonūs netikėtumai.

Prieš tai, kai bus gabenami negabaritiniai kroviniai juos yra būtinai teisingai ir patikimai sutvirtinti. Tam paprastų stropų nepakanka. Mes sukursime specialią tvirtinimo schemą, taip pat atsižvelgdami į tai koks krūvis tenka automobilio ašiai. Jei negabaritiniai kroviniai yra jūsų galvos skausmas jums gali padėti negabaritinių krovinių pervežimas Klaipėda, kadangi mes tokį pervežimą atliksime kruopščiai ir užtikrinsime jūsų krovinio saugumą. Mes pasirinksime specialią negabaritinio krovinio pervežimo strategiją, tinkamiausią transporto priemonę ir žinoma išvystysime patį geriausią ir patogiausią maršrutą. Negabaritinių krovinių pervežimas yra tai ko jums reikia, jei norite kad viskas būtu vykdoma atsakingai ir patikimai. Juk mes visą tai jau darėme ne vieną kartą, todėl jei jūs kreipsitės į mus jūs galėsite būti tikri, kad negabaritiniai kroviniai bus pristatyti nepaisant visų sunkumų.

 

 

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *