Kaip pasirinkti dušo kabiną

dušo kabinaDušo kabinos pagelbės norint vertingai išnaudoti ir taip nedidelį vonios kambario plotą. Savo namams rinkdamiesi tik jiems pritaikytą, individualiai gamintą dušo kabiną, paversite juos išskirtiniais, savitais, charakteringais. Turint ribotą vonios erdvę, pagal galimybes įmanoma įrengti ir dušo kabinos formą, sutaupant kiekvieną centimetrą ir turėti puikiausią alternatyvą voniai, jei jai neužtenka vietos. Dušo kabina gali būti montuojama ant dušo padėklo arba tiesiog ant grindų plytelių, ten įrengiant vandens lataką. Pagal savąjį vonios kambarį galite rinktis: dušo atitvarus, sieneles, dušo duris, keturkampes ar penkiakampes dušo kabinas.

Daugiau informacijos: www.dusualeja.lt

Dušo kabinos stiklas gali būti skaidrus, dekoruotas, „apelsinų žievelės“ vaizdo, dryžuotas, matinis, įvairių spalvų bei atspalvių. Lyginant jį su plastiku, stiklas daug mažiau kels rūpesčių, nekeis atspalvio, puikiai valysis, tai – atsparesnė ir lengviau eksploatuojama medžiaga. Nors, lyginant su plastiku, stiklinė dušo kabina kainuos brangiau, tačiau ji tarnaus žymiai daugiau metų. Berėmės dušo kabinos gaminamos naudojant specialią furnitūrą: vyrius, lankstus.

Dušo kabinos stiklą galima padengti specialia danga, kuri apsaugos nuo vandenyje esančių kalkių. Beje, jų pėdsakų visiškai nesimatys ant matinio dušo kabinos stiklo. Vidinis kabinos stiklas gali būti taip mechaniškai apdorotas, dėl ko jo paviršius taps idealiai lygiu, todėl ant jo nesilaikys vandens lašai. Šios dangos pagalba skysčiai ir riebalai atstumiami, o purvas ir kalkių nuosėdos lengvai nusivalo (patvarumas iki 1,5 metų). Naudojant stiklo ir keramikos apsauginę dangą, dušo kabinos dugnas tampa neslidus. Danga yra plika akimi nematoma, tačiau vonios kambario priežiūra tampa žymiai lengvesnė ir pigesnė.

Dušo kabina – geriausias pasirinkimas vyresnio amžiaus žmonėms, nes į ją daug lengviau įlipti bei į vonią. Beje, maudantis po dušu ne tik sutaupoma laiko, bet ir pinigų: apskaičiuota, jog maudantis po ne maksimaliai paleista vandens srove, sunaudojama maždaug 5 kartus mažiau nei vonioje.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *