Variklių remontas – automobilio „širdies“ reabilitacija

vadovo baldaiVadovo baldai ir jo kabineto aplinka, interjeras, stilius reprezentuoja pačią įmonę, jos lygį, paties vadovo skonį, solidumą bei estetinį išprusimą. Dažniausiai save ir savo verslą gerbiantis vadovas kabinetui baldus renkasi pagal individualų užsakymą iš aukščiausios kokybės medžiagų. Tuomet galima rinktis iš plačiausios baldinių medžiagų spalvų paletės bei pačių medžiagų įvairovės. Juk šiandieninėje pasiūlos ir paklausos rinkoje sudėtinga išlikti unikaliu ir nepakartojamu, o tuo pačiu – ir įsimenamu. Tikėtina, kad šios patalpos aplinka bei energetika gali turėti įtakos verslo sandėrių sudarymo sėkmei. Juk būtent vadovo kabinete „gimsta“ arba „gauna palaiminimą“ dauguma projektų, jame duodamas startas verslo vizijoms, priimami atsakingi sprendimai. Taigi vadovo baldai turėtų simbolizuoti prabangą, išskirtinumą, kokybę ir būti unikalūs.

Jei dažnai vadovo kabinete vyksta pasitarimai, pagal juose dalyvaujančiųjų kiekį reikėtų planuoti ir posėdžių stalo dydį, kėdžių kiekį. Tačiau, jei yra tam tikslui atskira ofiso patalpa, vadovo kabinete užteks tik būtiniausių baldų: pagrindinio rašomojo stalo ir nedidelio jo priestalio užsukusiam interesantui bei talpių dokumentų spintų. Vadovo kabinete šalia darbo vietos turėtų būti ir neformali erdvė, skirta bendravimui su klientais, svečiais ar įmonės darbuotojais. Vadovo darbo stalas turi būti parenkamas gana didelis ir komfortabilus, kad nekeltų jokių nepatogumų. Stalo aukštis parenkamas pagal žmogaus ūgį ir darbo pobūdį, todėl vadovo tinkamiausio stalo aukštis turėtų būti 72±2cm, plotis – 208cm, gylis – 80cm.

Baldams naudojama aukščiausios kokybės furnitūra leidžia pajusti ne tik baldo išorinį grožį, bet ir visapusišką funkcionalumą. Vadovo stalai, komodos, dokumentų spintos – viskas privalo atitikti aukščiausiu kokybės standartus. Vadovo baldai turėtų būti gaminami iš solidžių, natūralaus medžio ar jo plokščių; buko, ąžuolo, natūralaus riešutmedžio ar vyšnios spalvos. Vadovo kabineto interjero stilius gali būti pats įvairiausias – nuo klasikos iki šiuolaikinio stiliaus, tačiau turėtų kuo tiksliau atspindėti paties vadovo stilių, jo asmenybę. Žinoma, vadovo baldai taip pat turi būti ir kuo patogesni, ne vien išvaizdūs. Juk netrumpos darbo valandos ir veikla sėdint prie darbo stalo turi įtakos žmogaus savijautai, sveikatos būklei ir gali tapti rimtų ligų priežastimi. Ypač patogi ir ergonomiška turėtų būti vadovo kėdė: reguliuojamo aukščio, turinti minkštą, praleidžiančią orą sėdynę, bei minkštą, reguliuojamą nugarėlę.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *