Kaip nebrangiai išsirinkti vestuvinę puokštę ir gėles šventei?

vestuvines puokstesGėlės prideda daugybę grožio kiekvienai vestuvių ceremonijai. Tačiau, jei nemokėsite tinkamai rinktis, gali pridėti ir papildomų išlaidų. Gėlės vestuvėms yra naudojamos daugelyje vietų: vestuvinė puokštė, nuotakų puokštės, gėlės ant šventinių stalų, gėlės prie altoriaus, gėlės visoje bažnyčioje ir taip toliau. Vien gėlėms nuotakos gali išleisti tikrai nemažai pinigų, jei rinksis neprotingai. Todėl atminkite, kad Jūs galite turėti gražias ir spalvingas gėles, per daug nenuskriaudžiant vestuvinio biudžeto.

Būdai, kurie padės sutaupyti vestuvinių gėlių biudžetą:

  • Ceremonijoje (pavyzdžiui, bažnyčioje) panaudotas gėlės perkelkite į šventės vietą (pavyzdžiui, prie stalų). Tai padeda universaliai panaudoti tas pačias gėles ir sutaupyti pinigų. Juk tikrai gaila, jei gėlės bus panaudotos bažnyčioje taip trumpai.
  • Nuo šventės vidurio, kai visi sėda prie stalo, pamergėms jau nėra būtinybės su savimi visur nešiotis savo puokščių. Puiki idėja yra jas pamerkti į vazas ir taip dar labiau padidinti gėlių skaičių šventės vietoje.
  • Jūsų vestuvinė puokštė ir kitos gėlės gali būti sezoninės. Pavyzdžiui, tulpės yra labai gražios gėlės, tačiau jos pigesnės bus pavasario pradžioje, o ne vasarą. Sezoninės gėlės Jums kainuos mažiau.
  • Pasidomėkite, kurios gėlės iš pigesnių yra gražios. Pavyzdžiui, galite pasirinkti brangesnes gėles vestuvinei puokštei ir pigesnes ceremonijai. Vienos pigiausių gėlių yra gvazdikai ir ramunės.
  • Puikus būdas sutaupyti dar šiek tiek pinigų – tai naudoti daugiau žalumos, nei gėlių. Lapai gali būti naudojami ir kaip puokštės, jei tik bus profesionaliai atliktos jų kompozicijos.
  • Būkite paprasta. Kartais mažiau yra daugiau. Paprastumas ir kuklumas ne tik padės sutaupyti pinigų, bet ir būti išradingesnei, bei suteiks gerą bendrą įspūdį apie vestuves.
  • Nebūkite labai reikli ir išranki. Iš anksto pasakykite floristui savo finansinį biudžetą ir pažiūrėkite, ką jis gali pasiūlyti. Būkite pasirengusi pasirinkti iš kelių variantų ir atsižvelgti į eksperto patarimus.
  • Jei norite būti ypač originalūs, pagalvokite apie vestuves Kalėdų arba Velykų metu. Tuo metu viskas ir taip būna papuošta, todėl Jums nereikės daug prisidėti prie dekoracijų ir gėlių.

Bookmark the permalink.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *